Administratiekantoor Tubbergen

Op zoek naar een administratiekantoor in Tubbergen?

Hoe klein of groot je administratie ook is, je bent altijd welkom! Wij ontzorgen je graag!

30+
Jaar ervaring
50+
Tevreden klanten
200+
Aangiftes gedaan

Dit is wat wij voor jou kunnen betekenen

Administratiekantoor Tubbergen

Administratie

Wij kunnen zowel een deel van je boekhouding als de gehele financiële administratie voor je uit handen nemen.

Administratiekantoor Tubbergen

Belastingaangiften

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht voor het laten invullen en inleveren van alle belasting gerelateerde zaken.

Administratiekantoor Tubbergen

Overige dienstverlening

Wij kunnen jou op korte en lange termijn helpen met financiële begeleiding en automatisering, ook vanuit een interim dienstverband.

Wat klanten zeggen

Nicolette Rueck, Business2People, Almelo
Wij zijn super blij met Marjan aan onze zijde. Ze weet ons goed te informeren over alle zakelijke aspecten, adviseert ons bij het maken van financiële keuzes, doet al onze aangiftes en ontzorgt ons daardoor volledig. Echt een topper!
Administratiekantoor Tubbergen

Over Marjan

Mijn naam is Marjan Hof. En vanaf 1990 ben ik al werkzaam in de administratie

Ik ben ooit begonnen bij een accountantskantoor in Dronten die hoofdzakelijk de agrarische sector bediende en heb daarna bij diverse administratie- en accountantskantoren en bij diverse zelfstandigen mijn ervaring opgedaan.

Of je nu een grote onderneming bent met complexe administraties of een kleine zzp-er die net gestart is; Het maakt niet uit hoe groot je administratie is, je bent altijd welkom! Ik ontzorg je graag.

Ook boekhoudprogramma's zoals Exact en Moneybird kennen voor mij inmiddels geen geheimen meer. Jij kunt dan ook zelf kiezen of je wilt werken in een boekhoudprogramma waarbij ik de controle doe, of alles zelf op papier wilt aanleveren in ordners - ik zorg ervoor dat alles netjes en integer verwerkt wordt.