Over Marjan

Vanaf december 2019 werk ik, Marjan Hof, vanuit AAFI Solutions als zelfstandig administratie- en belastingadviesbureau.


In 1990 ben ik begonnen als assistent accountant bij een accountantskantoor voor de agrarische sector in Dronten. Dat was niet mijn eerste keuze maar bleek achteraf wel een logische keuze te zijn. In de afgelopen jaren heb ik heel veel ervaring opgedaan bij diverse kleine en middelgrote kantoren. 


Inmiddels ben ik een echte allrounder met veel kennis. Die ervaring en kennis gebruik ik nu om als administratieve en fiscale duizendpoot ondernemers te helpen in de wirwar van cijfers en regelgeving.


In de huidige maatschappij kom ik dan ook vaak ondernemers tegen die heel veel tijd (en dus energie) kwijt zijn aan de administratie en die niet weten welke regels er voor hun onderneming gelden. Daarom heb ik besloten om deze taak als zelfstandige bij die ondernemers weg te halen. Jij als ondernemer kunt je bezig houden met hetgeen jij leuk vind (en waar jij je geld mee verdient) en ik zorg dat de administratie (en de belastingen) op orde zijn. Daarmee ontzorg ik jou.


Of je nu een starter bent, een freelancer of al jaren een bedrijf runt. Je kunt voor alle facetten een beroep doen op AAFI Solutions. Samen kijken we welke oplossingen voor jou werken. Het kan zijn dat je iedere keer alle bonnen en bankafschriften (digitaal of op papier) inlevert, of dat je zelf de administratie bijhoudt in een administratiepakket en ik de controle uitvoer. Jij bepaalt namelijk zelf wat er voor jouw werkt en waar je hulp nodig hebt. Ook de keuze voor een administratiepakket bepaal je zelf. Met zoveel jaren ervaring zijn er maar weinig boekhoudpakketten waar ik niet mee gewerkt heb. De basis van ieder pakket is namelijk hetzelfde.


Mocht je naar aanleiding van alles een gesprek willen om te kijken waar jij vastloopt. Maak dan snel een gratis kennismakingsgesprek.