Automatisering

Administratiepakket

U wilt de financiële administratie makkelijk en overzichtelijk verwerken waarbij u zelf snel en duidelijk overzicht heeft. Wij hebben kennis van diverse administratiepakketten en kunnen u daarmee adviseren. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen door het pakket op de door u gewenste manier in te richten waarbij wij u (of uw medewerkers) zullen begeleiden in het optimaal benutten en werken met het pakket. Zo levert de administratie u veel informatie en kunt u (samen met uw adviseur) snel beslissingen nemen.

Tevens kunnen wij de webshop integreren in uw financiële administratie. U heeft dan in 1 oogopslag een totaal overzicht.

Website

Wij kunnen voor u een simpele website maken waarbij wij gebruik maken van een standaard website sjabloon.

Het vullen van de website incl. het schrijven van de teksten verzorgen wij voor een vaste prijs van € 499,= excl. btw. 

Daarnaast kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten waarbij wij alle aanpassingen voor u realiseren. Dit is voor de vaste prijs van € 20,= per maand excl. btw. Mochten er grote aanpassingen van de website zijn dan zullen we eerst in overleg gaan over de aanpassingen en de bijbehorende prijs.

Webshop

Wij kunnen voor u ook een simpele webshop vullen waarbij wij gebruik maken van een standaard sjabloon.

Het vullen van de webshop incl. het schrijven van de teksten etc. verzorgen we voor een vaste prijs van € 549,= excl. btw (max. 100 produkten).

Daarnaast kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten waarbij wij alle aanpassingen maandelijks voor u verwerken. Dit abonnement is afhankelijk van het aantal mutaties per maand.