Website laten maken

Website laten maken of bouwen?

Binnen 2-4 weken zorgen wij dat je website online staat!

Website laten maken

In 2-4 weken online

Binnen 2-4 weken staat je site online.
website laten maken

Vlotte service

Vlotte service per mail en per telefoon.
website laten maken

Inclusief teksten

Indien gewenst inclusief copywriting en teksten

Heb je een bestaande website en wil je deze vernieuwen of start je met je onderneming en heb je een nieuwe website nodig? Heb je geen zin of tijd om deze zelf te bouwen? Wij nemen de opbouw en inrichting van je website voor je uit handen.


Maak het jezelf makkelijk

Wat voor de één zo geregeld is, is het voor de ander een doorn in het oog. Dit geldt ook voor het maken van een nieuwe website. Er zijn namelijk zoveel verschillende mogelijkheden waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Laat daarom je website inrichten door AAFI Solutions.

website laten maken

Website laten maken

AAFI Solutions richt je website helemaal van A tot Z in. Dat wil zeggen grafische opmaak, inrichting salespages, verwerking feedback, koppelingen emailmarketing, koppelingen Facebook en Google Analytics en koppelingen met betaalproviders.

Hoe gaat het in zijn werk?

website laten maken

Stap 1: Intakegesprek

Alles start met een goede voorbereiding. Ik ben benieuwd naar wie jij bent, wat je doet en waarom je doet wat je doet. Tijdens het gesprek zullen we alle wensen bespreken en wat mogelijk is.
website laten maken

Stap 2: Startformulier

Je krijgt van mij een formulier opgestuurd. Zodra ik dit formulier retour heb zal ik een begin maken met het framewerk (de basis) van de website.
website laten maken

Stap 3: Opsturen foto's en teksten

Heb je foto's en / of teksten die je op de website wilt hebben? Geef het dan aan en stuur ze op. Ik zal samen met jou gaan kijken wat de beste plekken zijn om ze te plaatsen.
website laten maken

Stap 4: Inrichten en feedback

Ik ga voor jou aan de slag om alle pagina's in te richten, feedback van jou kant pas ik aan totdat we samen tevreden zijn over jouw nieuwe website.
website laten maken

Stap 5: E-mail marketing instellen

Wil je daarnaast ook aan de slag met e-mailmarketing? Geen probleem. Ik help jou met de juiste koppelingen, advies over welke e-mail provider je moet nemen en zal een basis funnel voor je instellen.
website laten maken

Stap 6: Online zetten van de website

Ben je tevreden over je nieuwe website en kan die online? Hoera! Ik zorg ervoor dat jouw nieuwe site gekoppeld wordt aan jouw domeinnaam!

Contact

Neem direct contact op door het contactformulier hieronder in te vullen. Of bel met 0651217554